TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 

VERSIO 1.0 PÄIVÄYS 1. LOKAKUUTA 2022

1. KEITÄ OLEMME?

Kaikki tämän tietosuojakäytännön viittaukset “Infinizaan”, “yritykseen” tai “meihin” (“me”, “meidän”), viittaa Infiniza Limitediin, yritykseen rekisterinumerolla C77819 ja rekisteröidyllä osoitteella The Bastions Office No.2, Emvin Cremona Street, Floriana, FRN 1281, Malta. Kaikki viittaukset “sinuun” (“sinä”, “sinun”) tai “käyttäjään” viittaavat keneen tahansa, joka käyttää tällä verkkosivustolla tarjottua palvelua.

Tämä tietosuojakäytäntö kuvailee, kuinka käsittelemme henkilötietojasi ja sinuun liittyvää dataa. Pidämme tiukasti salassa kaikki henkilötiedot, joita tarjoat meille käyttämällä tätä verkkosivustoa tai tiliäsi. 

Jos sinulla on kysyttävää liittyen tähän tietosuojakäytäntöön, voit ottaa meihin yhteyttä live-chatin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen accessrequest@spinero.com. Olemme myös nimittäneet tietosuojavaltuutetun. Voit ottaa häneen yhteyttä lisäkysymyksissäsi koskien tätä tietosuojakäytäntöä tai sitä, kuinka käsittelemme tietojasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo@spinero.com.

2. MIKSI KERÄÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Meidän täytyy kerätä henkilötietojasi voidaksemme tarjota sinulle palvelun ja rekisteröidä sinulle tilin Spinero Casinolle. Tarjotessamme sinulle palvelua, jota varten olet rekisteröitynyt, voi meidän täytyä myös jakaa henkilötietojasi joillekin kolmannen osapuolen palveluntarjoajille. Näin tehdessämme takaamme asiaankuuluvien turvatoimien noudattamisen tietojasi suojataksemme.

Sinulta Spinero Casinolle tilisi rekisteröimisen ja hallinnoimisen yhteydessä keräämämme henkilötiedot ovat laillisten velvollisuuksiemme noudattamista varten. Näihin lukeutuvat ne, joita vaaditaan Malta Gaming Authorityn myöntämän lisenssimme käyttämiseen sekä ne, joita vaaditaan sen säännösten ja ohjeiden noudattamiseen sekä ne, joita vaaditaan kyetäksemme täyttämään velvollisuutemme, jotka liittyvät Financial Intelligence Analysis Unitiin (FIAU) sekä muihin asiaan liittyviin toimivaltaisiin viranomaisiin, kun meitä pyydetään avustamaan missä tahansa lainvalvontaviranomaisen tutkimuksessa. Jos et tarjoa meille tarpeellisia henkilötietoja ja/tai dataa pyytäessämme, lopetamme suhteen kanssasi.

Sen lisäksi, että meillä on laillinen velvollisuus kerätä henkilötietojasi ja sinuun liittyvää dataa, on meillä myös perusteltu intressi suojata Spinero Casinoa siltä, että sitä käytettäisiin väärin vilpillisiin tai laittomiin toimiin. Näihin lukeutuvat, mutta näihin kuitenkaan rajoittumatta, kampanjoiden väärinkäyttö, vilpilliset toimet, rahanpesu ja/tai terrorismin rahoittaminen ja myös verkkoturvallisuusriskit. Henkilötietojesi kerääminen mahdollistaa sen, että kykenemme takaamaan sinulle verkkosivustomme palveluiden turvallisuuden, käytettävyyden ja saatavuuden.

Saatamme joskus lähettää sinulle markkinointiviestintää, mutta vain, jos olet hyväksynyt nämä palvelut, joko rekisteröintiprosessin aikana tai muuttamalla asetuksiasi tilisi profiilissa. Nämä markkinointiviestit auttavat sinua pysymään perillä viimeisimmistä uutisista uusiin peleihin, tuotteisiin, bonuksiin, tarjouksiin ja muihin asiaan kuuluviin tarjouksiin liittyen. Sinulla on oikeus milloin tahansa ja maksutta muuttaa markkinointiasetuksiasi joko muuttamalla näitä asetuksiasi tilisi profiilissa, lopettamalla tilauksen suoraan markkinointiviestinnän kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme live-chatissa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen accessrequest@spinero.com. 

3. MITÄ HENKILÖTIETOKATEGORIOITA KERÄÄMME?

Sinusta keräämämme ja prosessoimamme henkilötietojen kategoriat ovat seuraavat:

Tarjoat meille henkilö- ja viestintätietoja, kun suoritat rekisteröitymisprosessin rekisteröidäksesi tilin Spinero Casinolla. Tähän lukeutuu tietojesi, kuten koko nimesi, syntymäpäiväsi, asuinosoitteesi ja viestintätietojesi, mukaan lukien sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero, kerääminen.

Henkilötietojasi ja sinuun liittyviä tietoja voidaan kerätä myös muilla keinoin, kuten meille pyynnöstämme tarjoamiesi asiakirjojen ja tietojen välityksellä. Asiakirjoja toimitetaan identiteetin, iän ja osoitteen vahvistamiseksi sekä maksuvahvistustarkoituksiin. Saatamme kuitenkin pyytää sinulta muita asiakirjoja osana laillisia ja säännösten mukaisia velvollisuuksiamme sekä kyetäksemme ylläpitämään tiliäsi sivustollamme.

Säilytämme myös tallenteita rahoitustiliesi tiedoista sekä joitain asioita taloudellisista transaktioistasi käyttäessäsi tiliäsi tällä verkkosivustolla. Tämän lisäksi tallennamme sisäänkirjautumisesi ja vierailusi tälle verkkosivustolle, esimerkiksi geopaikannustietojen, liikennedatan ja web-lokien sekä muiden yksityiskohtien välityksellä. Myös kaikki live-chat- ja sähköpostiyhteydenpidot asiakaspalvelumme kanssa tallennetaan ja niitä ylläpidetään turvallisuus- ja valmennus-/koulutustarkoituksia varten.

Vaikka emme kerääkään erityisiä tietokategorioita säännöllisesti, saatamme vastaanottaa tällaista dataa sinulta. Jos esimerkiksi kertoisit meille kärsiväsi rahapeliongelmasta, käsittelisimme tällaista tietoa terveyttä koskevan tiedon kaltaisena tietona ja suojaisimme sitä.

4. TIETOJEN KERÄÄMINEN EVÄSTEISTÄ

Käytämme evästeitä kerätäksemme internetselaimesi laitteellesi (tietokone, puhelin, tabletti) siirtämää tietoa. Tällaiset evästeet auttavat meitä parantamaan verkkosivustoamme ja tarjoamaan sinulle erinomaisen kokemuksen. Hankimme hyväksyntäsi sellaisten evästeiden käyttämiselle, jotka eivät ole välttämättömiä verkkosivuston kunnolliselle toiminnalle. Kuitenkaan niiden evästeiden käytölle, jotka ovat välttämättömät verkkosivuston oikean toiminnan kannalta, emme ole velvoitettuja hankkimaan etukäteissuostumustasi.

Saadaksesi lisää tietoa evästeistä, lue evästekäytäntömme täältä.

5. MIKSI KÄSITTELEMME TIETOJASI?

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi alla olevien syiden vuoksi:

  • Tilisi luomiseen, operoimiseen ja hallitsemiseen.
  • Jotta voit pelata pelejä ja suorittaa peleihin liittyviä asiaankuuluvia toimia.
  • Jotta voimme suorittaa sinuun liittyen identiteetti- ja varmennustarkastuksia.
  • Jotta voit asettaa panoksia ja käsitellä nettimaksuja.
  • Jotta voimme noudattaa laillisia, lisenssiin liittyviä ja säännösten mukaisia vaatimuksiamme, mukaan lukien niitä, jotka liittyvät tietosuojaan.
  • Jotta voimme luoda käyttäjäprofiileja rahanpesun vastaisen riskienarvioinnin tarkoituksiin. Jotta voimme ehkäistä verkkosivustomme laittoman käytön, täytyy meidän suorittaa käyttäjiemme ja heidän toimiensa profilointia automatisoitujen prosessien avulla. Kuitenkin kaikki näihin profiileihin perustuvat päätökset ovat luonnollisten henkilöiden suorittamia.
  • Jotta voimme tarkkailla ja seurata transaktioita ehkäistäksemme petoksia, sääntöjenvastaisia panostuskaavoja, rahanpesua ja/tai terrorismin rahoitusta, mukaan lukien henkilötietojesi siirtäminen maksujen käsittelyä tarjoaville palveluntarjoajillemme.
  • Jotta voimme täyttää velvollisuutemme koskien asiaankuuluvia viranomaisia, mukaan lukien heidän tiedottaminen ja avustaminen kaikissa mahdollisissa rikollisia toimintoja koskevissa tutkimuksissa, kuten sellaisissa, jotka liittyvät muun muassa petoksiin, rahanpesuun ja/tai terrorismin rahoittamiseen.
  • Markkinointitarkoituksiin, ainoastaan kun olet antanut aktiivisesti suostumuksesi vastaanottaa markkinointimateriaalia uusista peleistä, bonuksista, tarjouksista ja kampanjoista. Tosin voit kieltää suostumuksesi milloin tahansa.

6. MISSÄ SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Takaamme käyttävämme kaikkia välttämättömiä turvallisuuteen liittyviä ja standardin mukaisia varokeinoja pitääksemme henkilötietosi turvassa. Palvelimemme sijaitsevat fyysisesti Euroopan unionissa ja niihin pääsevät verkossa käsiksi ainoastaan valtuutetut henkilöt salattujen yhteyksien kautta. Noudattaessamme parhaita käytänteitä ja standardeja teemme yhteistyötä ainoastaan sellaisten kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa, jotka noudattavat ja takaavat riittävän korkean ja samankaltaisen turvallisuustason kuin me.

Saatamme myös säilyttää tietojasi yritysryhmässämme. Tämä saattaa sijaita ETA-alueen ulkopuolella, mutta takaamme siitä huolimatta riittävien turvallisuustoimenpiteiden noudattamisen sekä sen, että henkilötietosi ovat aina suojattuina. Teemme tämän esimerkiksi soveltamalla Euroopan komission mukaisia vakiosopimuslausekkeita.

7. KENEN KANSSA JAAMME HENKILÖTIETOSI?

Saatamme myös vaihtaa henkilötietojasi tiettyjen kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa kyetäksemme suorittamaan seuraavat prosessit ja tarjoamaan palveluitamme sinulle:

  • Maksujen prosessoiminen
  • Markkinointi tapauksissa, joissa hyväksyntäsi on saatu
  • Petosten, rahanpesun ja/tai terrorismin rahoittamisen ehkäisevien tarkastusten suorittaminen
  • Muut rekisterinpitäjät
  • Yhdistetyt rekisterinpitäjät
  • Henkilötietojen käsittelijät.

Voimme pyynnöstäsi tarjota listan kolmannen osapuolen palveluntarjoajistamme.

Otathan huomioon, että saatamme olla velvoitettuja tarjoamaan henkilötietojasi tällaisille kolmannen osapuolen palveluntarjoajille täyttääksemme lainsäädännölliset velvollisuutemme sekä oikeutetut intressimme.

Petosten, rahanpesun ja terrorismin rahoittamista ehkäiseviä tarkastuksia käytetään vahvistamaan henkilötietosi, joka tehdään sähköisesti yhdistämällä tietosi kolmannen osapuolen tietokantoihin, jotta voidaan arvioida:

  • oletko poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö tai tällaisen henkilön lähipiirissä.
  • kohdistuuko sinuun taloudellisia pakotteita.
  • ovatko henkilötietosi lähellä tai vastaavatko ne henkilöitä, joiden mediatulokset ovat epäsuotuisia.

Tapauksissa, joissa maksupalveluiden tarjoajamme pyytävät tällaisia tietoja petostutkintoja varten, tarjoamme tällaisia henkilötietoja sillä perusteella, että tietopyyntö on joko sinun oikeuksiesi suojaamiseksi tai oikeutettua intressiä varten, joka on suojata yritystämme petoksilta.

Takaamme, että tietojen siirtoja mille tahansa kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle suojataan asiaankuuluvin sopimuksin ja suojatoimenpitein, jotka asetetaan rekisterinpitäjien (joka on me) ja henkilötietojen käsittelijöiden (joka on kolmas osapuoli) välille yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla. Nämä sopimukset sisältävät viittauksia salassapitoon, tiukkoihin käsittelysääntöihin, suojatoimiin, tietovuotoilmoitusvaatimuksiin ja avun tarjoamiseen meille, jotta oikeutesi tulevat suojatuiksi.

Siinä tapauksessa, että henkilötietojen käsittelijä muuttuu, pyrimme tiedottamaan tästä ja uuden henkilötietojen käsittelijän henkilöllisyydestä sinulle joko ottamalla sinuun yhteyttä suoraan, asettamalla ilmoituksia tälle verkkosivustolle tai käyttämällä muita viestintätapoja.

Olemme myös velvollisia antamaan henkilötietosi asiaankuuluville sääntelyviranomaisille täyttääksemme lailliset velvollisuutemme. Näihin lukeutuvat, näihin kuitenkaan rajoittumatta:

  • Maltan peliviranomainen (Malta Gaming Authority, MGA)
  • Financial Intelligence Analysis Unit (FIAU)
  • Sanctions Monitoring Board (SMB)
  • Muut asiaankuuluvat lainvalvontaelimet.

Antaessamme tietoa asiaankuuluville viranomaisille, olemme velvoitettuja tarjoamaan kaikki henkilötiedot ja asiakirjat, maksu- ja panostustransaktioiden historian, yhteydenpitohistorian ja kaikki muut tiedot, joita säilytämme sinusta. Kaikki henkilötiedot ja tallenteet, mukaan lukien asiakirjat, siirretään asiaankuuluvalle viranomaiselle turvallisin keinoin, joita tällaiset viranomaiset voivat määrätä käytettäväksi ja jotka eivät ole hallinnassamme.

Tapauksissa, joissa meidän täytyisi tarjota henkilötietojasi kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, kuten markkinointitarkoituksia varten, tarjoamme sinulle erillisen myöntymismahdollisuuden, jossa aktiivinen hyväksyntäsi vaaditaan voidaksemme siirtää tietojasi tällaisille kolmannen osapuolen palveluntarjoajille. Tällaisia markkinointikumppaneita on rajoitettu saamaan vain yhteystietosi, esimerkiksi sähköpostiosoitteesi ja/tai matkapuhelinnumerosi, mutta vain, kun hyväksyt markkinointiviestinnän vastaanottamisen. Kuvittele päättäväsi poistaa hyväksyntäsi markkinointitarkoituksilta, jonka voit tehdä milloin tahansa. Tässä tapauksessa tiedotamme asiaankuuluvaa markkinointikumppania lopettamaan markkinointiviestinnän lähettämisen sinulle pyyntösi saatuamme.

8. TIEDONSIIRROT KOLMANNEN OSAPUOLEN MAIHIN

Kun jaamme henkilötietojasi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella sijaitseville kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, takaamme aina samanlaisen suojauksen tason henkilötietojesi siirtämiseksi. Siirrämme tietoja vain maihin, joiden arvioimme noudattavan riittäviä Euroopan komission mukaisia tietosuojamenetelmiä ja/tai asettamalla Euroopan komission mukaisia vakiosopimuslausekkeita.

9. KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI?

Olemme velvoitettuja säilyttämään joitain elementtejä henkilötiedoistasi tilisi lopettamisen jälkeen korkeintaan 10 vuoden ajan täyttääksemme lailliset velvoitteemme liittyen rahanpesua ja terrorismin rahoittamista ehkäiseviin lakeihin ja säännöksiin.

Erityisesti seuraavasti:

  • Korkeintaan yhden (1) vuoden ajan viimeisestä tilitoiminnastasi: yksityiskohdat sisäänkirjautumisistasi ja vierailuistasi verkkosivustolle, liikennedata, web-lokit ja molemminpuolinen yhteydenpito asiakaspalvelumme kanssa.
  • Korkeintaan viiden (5) vuoden ajan viimeisestä tilitoiminnastasi: henkilötunnukset ja asiakirjat, viestintätiedot, yhteystiedot verkkosivuston kautta, olipa kyse sähköpostista, live-chatista tai muusta viestintäkanavasta.
  • Korkeintaan kymmenen (10) vuoden ajan viimeisestä tilitoiminnastasi: rahoitustilitiedot ja pelitransaktiot.

Säilytämme henkilötietojasi myös pidempiä ajanjaksoja, jos asiaankuuluvat viranomaiset velvoittavat meitä tekemään niin. Tämä koskee erityisesti riita-asioita tai oikeusprosesseja, jossa sinä, asiaankuuluvat viranomaiset tai me voimme olla osallisia johtuen palveluidemme tarjoamisesta sinulle.

Kaikki henkilötietosi, yksityiskohtasi, tietosi ja asiakirjasi säilytetään turvallisesti tätä tietosuojakäytäntöä noudattaen.

10. SINUN OIKEUTESI

Sinulla on oikeus:

  • saada pääsy henkilötietoihin ja dataan, jota säilytämme sinusta.
  • pyytää oikaisua sellaisille henkilötiedoillesi, joita et pidä oikeina.
  • pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.
  • pyytää henkilötietojesi pyyhkimistä.
  • esittää vastalause koskien henkilötietojesi käsittelyä.
  • pyytää henkilötietojesi ja datasi tuomista sinulle.
  • saada tietoa mistä tahansa automatisoidusta yksilöllisestä päätöksenteosta, jota sovellamme, mukaan lukien riskien profiloinnista.
  • vastustaa milloin tahansa henkilötietojesi ja datasi käsittelyä ja kieltää hyväksyntäsi.

Oikeuksiasi voidaan toteuttaa vain lain mukaisesti. Tähän saattaa sisältyä rajoituksia sille, milloin voit toteuttaa kyseisiä yllä olevia oikeuksia, johtuen laeista, jotka syrjäyttävät GDPR:n. Voit toteuttaa näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa dpo@spinero.com.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus Office of the Information and Data Protection Commissionerille Maltalla vierailemalla heidän verkkosivustollaan osoitteessa https://idpc.org.mt/. Saatat kuitenkin myös päättää tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaisellesi, jonka yhteystiedot voit löytää listattuna tällä verkkosivustolla https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.

11. MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Tähän tietosuojakäytäntöön voidaan aika ajoin tehdä muutoksia. Kaikki mahdolliset muutokset, jotka teemme tulevaisuudessa, julkaistaan tälle verkkosivustomme sivulle. Muutokset astuvat voimaan julkaisupäivämäärästä alkaen. Voit pyytää aiempia versioita kyseisestä tietosuojakäytännöstä lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen accessrequest@spinero.com.

English
  • Tietoa Meistä
  • Säännöt ja Ehdot
  • Tietosuojakäytäntö
  • Vastuullinen Pelaaminen
  • Maksutavat
  • Evästekäytäntö
  • Affiliates
18+Malta Gaming AuthorityResponsible Gaming Foundation
VisaMasterCardSkrillMuch BetterNetellerBank to BankInteracSofortMiFinity

Spinero.com sivustoa hallinnoi Infiniza Limited yritys joka on rekisteröity Maltalle. Yrityksen rekisteröintinumero on C 77819 ja rekisteröity osoite The Bastions Office Number.2, Evin Cermona Street, Floriana, FRN1281, Malta. Infiniza Limited on lisenssoitu ja säännelty Maltan Gaming Authority - viranomaisen toimesta lisenssimuerolla MGA/B2C/367/2016 (myönnetty 1. elokuuta 2018).

Spinero.com on Infiniza Limitedin tavaramerkki. Pelaa vastuullisesti ja maltilla. Lue lisää tukitoimenpiteistämme Vastuullinen Pelaaminen -osiosta.

© Infiniza Limited